Start Uppåt Övre sida 1

GoCart 2018

Start
Uppåt

Gocart-träffen i Grängesberg 2018 gick av stapen sista helgen i augusti helt traditionsenligt. Bilarna rullade in under fredagen och vi blev slutligen 12 stycken Nordicbilar på plats utanför Gränges Hyrkart. Värdar för träffen var Eva-Lena och Roger Axelsson N 81.

Vi träffades i grillkåtan för sedvanligt "knytis" under fredagskvällen och kunde dessutom välkomna Ragnhild (fd N 119), som tittade in en stund. För den som vill meta mer om denna träffen finns en berättelse som Roger och Eva-Lena har gjort, se "15 år med Gokart i Grängesberg"

Under lördagen gick vi en tipspromenad och sedan genomfördes de båda racen. Dels det "vanliga" racet med horn i pannan, dels det snällare, där man förväntas köra sina varv med så lika tid som möjligt. "Stora Racet" vanns av Roger N81, tvåa kom hustrun Eva-Lena och trea kom Sune Johansson N188. Duktigast på att köra "varv med lika tid" var Kjell Cederman N416, som lyckades med NOLL i tidsdifferans. Grattis alla fyra!

Lördagseftermiddagen var sedan fri för egna akriviteter. Vila, promenader, mingel, bubbelbad mm stod på agendan innan det var dags för gemensam supé i Kerstins restaurang. Stämningen var hög som vanligt och maten lika god som rikligt tilltagen. Under eftermiddagen kom Bernt och Ragnhild på besök och vi fick som vanligt höra en och annan historia om dynamit och dunder o brak. Trevligt och alltid lika välkommet!

Vädret var under helgen växlande, ömsom sol, ömsom regnskurar. Lördagen bjöd dock på ganska soligt väder och alla aktiviteter gick att genomföra. Vi tackar värdparet för en trevlig träff och ser redan fram emot nästa år! Sista helgen i augusti är redan inbokad i vår almanacka.

Vid pennan, Agneta N311

Fotografer: Agneta och Karl N311, Marie Lostin N597, Roger Axelsson N81, Sven-Erik Nord N202

Gränges Hyrkart Uppställningsplatsen
Fredagsmys i grillkåtan Åkarna tar plats
Herr och Fru Ordförande tar plats i dubbelkarten En trött sekreterare kommer i mål
Herr o Fru Ordförande på banan Mingel i eftermiddagssolen Solen värmer gott
Fint besök! Ragnhild och Bernt häslar på Värdparet, N81 Axelsson
Gemensam middag hor Kerstin i festlokalen
     

 

Start ] Uppåt ] NYÅR I SILJANSNÄS ] ÅNNABODA 2018 ] REVYTRÄFF MUNKFORS 2018 ] KINNEKULLE 2018 ] PINGST I GRÄFSNÄS 2018 ] MIDSOMMAR 2018 ] PITEÅ 2018 ] [ GoCart 2018 ]

Skicka e-post till webmaster, Agneta, Nordic 311 med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
Senast ändrad: 2018-09-09